Anasayfa » Araba101 » 2024 BMW Modelleri

2024 BMW Modelleri

61 3 dakika okuma

Teknoloji, performans ve sürdürülebilirlik ilerlemeleriyle BMW, lüks araçlarda standartları belirlemeye devam etmektedir. 2024 BMW modelleri son teknolojisi, çarpıcı tasarımları ve eşsiz performansıyla beklentileri aşmayı vaat etmektedir. İster elektrikli bir SUV, ister yüksek performanslı bir sedan olsun 2024 BMW serisi, seçici sürücülere hitap edecek seçenekler sunmaktadır. Gelin, 2024 BMW modellerini birlikte inceleyelim.

2024 BMW Modelleri

1. BMW iX

BMW iX, 2024 yılında geliştirilmiş özellikler ve arttırılmış menzil ile geri dönmektedir. BMW SUV modelleri arasında en üst sırada yer alan BMW iX, sürdürülebilirliği lüksle birleştirmektedir. İki adet güçlü elektrik motoru ve BMW xDrive elektrikli dört çeker sistemi sayesinde iX, olağanüstü bir elektrikli sürüş performansı sunmaktadır. 2024 modeli tek şarjla 633 kilometreye kadar etkileyici bir menzil sunmaktadır, bu da uzun mesafe seyahatler için fazlasıyla idealdir. 523 beygir gücü sayesinde 0’dan 100 km hıza 4,6 saniyede çıkabilmektedir. Ayrıca 200 kW’a kadar şarj kapasiteli iX’i, hızlı şarj istasyonlarında 35 dakika şarj ederek %10’dan %80 doluluk oranına getirebilirsiniz.

2. BMW 7 Serisi

2024 BMW 7 Serisi, otomotiv endüstrisinde ihtişamı tanımlamaya devam etmektedir. Yenilenen tasarımı ile son teknolojiye sahip bu sedan, kullanıcılara benzersiz bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Modern ve şık görünümü, yeniden tasarlanan dış yapısıyla 7 Serisi, ön tasarımında bulunan “Iconic Glow” kristal farları ve aydınlatmalı Böbrek Izgarası sayesinde özgün bir kişilik kazanmaktadır. 300 beygir gücü sayesinde 0’dan 100 km hıza 6,3 saniyede çıkabilmektedir. Panoramik cam tavanı ile araç içerisinde gün boyu aydınlık sağlarken, 4D ses sistemi sayesinde kullanıcıları büyülü bir yolculuğa hazırlamaktadır. Ayrıca arka kapılara entegre edilmiş 5,5 inç dokunmatik ekranlar sayesinde; koltuk ayarını, klimayı, bilgi eğlence sistemini, Theatre Screen’i ve daha birçok şeyi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

2024 BMW 7 Serisi
2024 BMW 7 Serisi

3. BMW M3 Competition

2024 BMW M3 Competition, yüksek performanslı sürüşün zirvesi olmuştur. Agresif ve güçlü tasarımı ile M3, heyecan verici bir sürüş deneyimi için tasarlanmıştır. İster pistte ister açık yolda 650 Nm tork değeriyle sizi büyülemeye aday olacak BMW M3, 510 beygir gücü sayesinde 0’dan 100 km hıza 3,9 saniyede çıkabilmektedir. BMW M TwinPower Turbo motor, M xDrive dört çeker, Aktif M Diferansiyel, M Steptronic Spor şanzıman ve motor sporlarından türetilen daha birçok teknoloji ile donatılmış M3 Competition, hem günlük kullanımlarda hem de yarış pistlerinde maksimum sürüş dinamiği vaat etmektedir.

4. BMW Z4 Roadster

BMW üstü açık modellerini arayanlar için mükemmel bir seçenek olan BMW Z4 Roadster, stil ve performansın harika bir karışımını sunmaktadır. Açılabilir yumuşak tavanı ve sportif sürüş dinamikleri ile Z4, sürüş zevki için üretilmiştir. İyileştirilmiş M aerodinamik donanımı ve premium ses sistemi gibi modern teknolojileri içermektedir. 258 beygir gücü ile güçlü sürüş dinamikleri ve yüksek hassasiyet kullanımı sunar ve 0’dan 100 km hıza 5,4 saniyede çıkabilmektedir. BMW Z4’ün M Sport fren donanımı; önde dört pistonlu sabit, arkada ise tek pistonlu yüzer konfigürasyondaki kaliperleri M yazısı ile mavi renkte sunulmaktadır. Bu büyük fren diskleri sayesinde olağanüstü bir fren performansı sağlamaktadır.

2024 BMW Z4 Roadster
2024 BMW Z4 Roadster

5. BMW X2

BMW’nin yeni modelleri arasında SUV meraklıları için harika bir seçenek olacak BMW X2; lüksü, performansı ve çok yönlülüğü mükemmel bir dengede bir araya getirmektedir. Atletik duruşu, güçlü çizgileri ile çarpıcı bir tasarıma sahip X2, yenilikçi teknolojisi ve ergonomik konfor sunan iç tasarımı ile dikkat çekmektedir. Mild hybrid teknolojisi, 170 beygir gücü ile 213 km/sa maksimum hız seviyesine ulaşmaktadır ve 0’dan 100 km hıza 8,3 saniyede çıkabilmektedir. Panoramik cam tavanı sayesinde aracın daha geniş görünmesini sağlarken, içeriye daha fazla ışık girmesini sağlamaktadır. Ayrıca X2, Sürüş Asistanı, Park Asistanı, Isıtmalı ön koltuklar, Adaptif Led farlar, Konfor Erişim Sistemi, Otomatik açılır bagaj kapağı ve daha birçok gelişmiş donanımı standart olarak kullanıcılara sunmaktadır.
Araba almayı mı düşünüyorsunuz? İkinci el araba almanız için 10 neden başlıklı yazımızı okumanızı öneririz.

önce CARVAK’a sor
Kategori: Araba101
Carvak Logo

Copyright © 2023 CARVAK. Her hakkı saklıdır.