Anasayfa » Araba101 » 2024’de Gerçekleşecek Araba Fuarları

2024’de Gerçekleşecek Araba Fuarları

39 3 dakika okuma

Otomotiv endüstrisi çığır açan teknolojiler ve göz alıcı tasarımlarla gelişmeye devam ederken, otomobil tutkunları 2024 yılında gerçekleşecek araba fuarlarını sabırsızlıkla bekleme başladı. Otomotiv sektöründe hızla büyüyen bir pazar olan Türkiye, her yıl çeşitli araba fuarlarına ev sahipliği yapmaktadır. Araba fuarları sadece mühendislik harikalarının sergilendiği bir alan değil, aynı zamanda araba kültürünün, yeniliklerin ve ilgi çekici etkinliklerin düzenlendiği organizasyonlardır. İşte, 2024’de kaçırmamanız gereken araba fuarlarının listesini sizinle paylaşıyoruz.

Araba Fuarı Nedir?

Araba fuarı, dünya çapında gelişen otomobil kültürünün yeniliklerini ve mühendislik başarılarını sergileyen canlı bir etkinliktir. Otomobil tutkunları bir araya getiren araba fuarları, aynı zamanda otomobil üreticilerinin, koleksiyoncuların da araçlarını sergiledikleri buluşmalardır. Otomotiv tasarımı ve teknolojisinin evrimini vurgulayan araba fuarları, klasik arabalardan son teknolojiyi sergileyen en yeni prototiplere kadar, otomotiv dünyasının geniş bir görünümünü otomobil meraklılarına sunmaktadır.

2024 Araba Fuarı Türkiye

  • Kalite 2024, 13. Kontrol, Otomotiv, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Test Ekipmanları, Metroloji ve Endüstriyel Yazılım Fuarı

Kalite 24, sektördeki en yeni gelişmeleri ve yenilikleri bir araya getiren prestijli bir etkinliktir. İstanbul araba fuarı kapsamında Kalite 24 Fuarı; Otomotiv Test Ekipmanları, Uzay Sanayi ve Havacılık Ekipmanları, Malzeme Test ve Analiz Ekipmanları, Kalite Kontrol ve Kalibrasyon Ekipmanları, Endüstriyel Ürün Tasarımları, Laboratuvar Alet ve Ekipmanları, NDT Ekipmanları, Kalite Güvence Firmaları, Metroloji Donanımları, Koordinat Ölçme Makineleri, Markalama Ekipmanları, CAD/CAM/CAE/PDM/PLM Yazılımları, Tersine Mühendislik ve Hızlı Prototipleme alanlarında geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunan katılımcılara ev sahipliği yapacak.

Fuar Tarihi: 09 – 12 Ekim 2024

Fuar Alanı: İstanbul Fuar Merkezi/ Salon 10 – Yeşilköy/ İstanbul

Fuar Saati: 09:30 – 17:30

Araba Fuarı
  • Karavanist 5. Karavan ve Ekipmanları, Tiny House, Outdoor ve Kamp Malzemeleri Fuarı

Tüyap Fuarcılık Grubu tarafından Karavan İthalatçıları ve Tedarikçileri Derneği (KAİTED) iş birliği ve Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu (UKKF) desteği ile hazırlanan İstanbul 5. Karavan ve Ekipmanları Tiny House, Outdoor ve Kamp Malzemeleri Fuarı, karavan ve doğa tutkunlarını buluşturacak. 8 salonda ve 70.000 m² alanda gerçekleştirilecek Karavanist Fuarı, Türkiye’nin en büyük karavan fuarı olarak ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunacak. Tüyap araba fuarı kapsamında karavan, kamping ve doğa tutkunları ile ilgi sektör profesyonelleri bu fuarda bir araya gelecek.

Fuar Tarihi: 14 – 22 Aralık 2024

Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece/ İstanbul

Taşıt kredisi lazımsa; tercihlerinize uygun kredi seçenekleri Carvak’ta.

2024 Yurt Dışı Araba Fuarları

  • Latin Auto Parts Expo 2024

Karayipler ve Orta Amerika’nın en önde gelen tedarik sanayi fuarlarından biri olan Latin Auto Parts Fuarı, Latin Amerika’nın en dikkat çeken fuarıdır. Panama, Orta Amerika, Venezuela, Şili, Meksika, Ekvador ve ABD’den ciddi alıcıların ziyaret ettiği fuarda; her türlü yedek parça, kauçuk parçalar, aksesuarlar, lastikler, bakım-onarım, yıkama-yenileme ve yönetim-dijital çözüm ürünleri sergilenecek.

Fuar Tarihi: 31 Temmuz – 02 Ağustos 2024

Fuar Alanı: Panama City/ Panama

  • MIMS Automobility Moscow 2024 Fuarı

Otomotiv endüstrisinin Rusya’daki en önemli tedarik sanayi fuarı olan MIMS Automobility Moscow Fuarı, geleceğin otomotiv sektörüne yön verecek çözüm fırsatları sunacak. Fuarda; otomobil ekipmanları, yedek parçaları, bakım, onarım, yenileme ve otomotiv teknolojileri gibi geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Rusya otomotiv pazarında lider konumunda olan MIMS Automobility Moscow, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren önemli bir platformdur.

Fuar Tarihi: 19 – 22 Ağustos 2024

Fuar Alanı: Moskova/ Rusya

  • Automechanika Kuala Lumpur 2024

Automechanika Kuala Lumpur, otomobil dünyasında parça tamamlama konusunda sunduğu yeniliklerle bilinmektedir. Sektör profesyonellerinin katılımıyla düzenlenen fuar, Malezya ve çevre ülkelerden alıcılarla bağlantı kurma, ürün tedarik etme ve ithalat-ihracat anlaşmaları yapma fırsatı sunuyor. Ayrıca Automechanika Kuala Lumpur, katılımcılara ve ziyaretçilere eğitim ve iş geliştirme konularında ek fırsatlar sağlayan ağ oluşturma etkinlikleri, eğitim oturumları ve atölye çalışmaları da sunuyor.

Fuar Tarihi: 1 – 3 Ağustos 2024

Fuar Alanı: Kuala Lumpur/ Malezya

Araba Fuarı
  • Automechanika Frankfurt 2024

Automechanika Frankfurt, yedek parça ve aksesuar alanında sergilenen özel bir fuardır. Fuar, yedek parça sergilerin yanı sıra, iş geliştirme ve eğitim oturumları gibi farklı alanlarda da çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Fuar Tarihi: 10 – 14 Eylül 2024

Fuar Alanı: Messe Frankfurt/ Almanya
Bu içerik ilginizi çektiyse “Tasarımında Yapay Zeka Kullanan Araba Modelleri” başlıklı yazımızı da incelemenizi tavsiye ederiz.

önce CARVAK’a sor
Kategori: Araba101
Carvak Logo

Copyright © 2023 CARVAK. Her hakkı saklıdır.